Zašto solarne nadstrešnice?

ŠTA su Solarne Auto Nadstrešnice?

Sta su auto nadstresnice - gremet solar

Jednostavno rečeno, solarne auto nadstrešnice su sistem solarnih panela koji pokriva parking prostore za komercijalnu i industrijsku upotrebu i nudi samostalnu proizvodnju električne energije.

ZAŠTITA AUTOMOBILA od sunca, kiše, snega i grada

Napravljene za sve vremenske uslove solarne nadstrešnice zaštitiće vaš automobil u svakoj situaciji. Uz desetogodišnju garanciju imate dodatnu sigurnost.

DODATNA VREDNOST sa opcijama kastomizacije

Osvetljenje, kamere, brendiranje,digitalizacija. Solarne nadstrešnice postaju deo vašeg inventara koji dodaje vrednost transformacijom običnog parkinga u objekat sa dodatnim sadržajem.

FUNKCIONALNOST u svakodnevnom korišćenju

Funkcionalnost auto nadstresnica - Gremet Solar

Zahvaljujući specifičnom i modernom dizajnu koji ima u vidu karakteristike vozila stvorili smo rešenje za neometano otvaranje prtljažnika i zadnjih vrata.

MODULARNOST koja vam daje neograničene mogućnosti

Imajući u vidu različite potrebe klijenata solarne nadstrešnice funkcionišu poput slagalica koje sastavljamo po personalizovanim potrebama prostora, počevši od minimum dve.

MINIMALISTIČKI DIZAJN

Sa modernim dizajnom nadstrešnica vaš parking izgleda odlično izbliza i sa ulice, upotpunjujući arhitekturu vašeg objekta.

ZAŠTO bi kompanije trebalo da ulažu u solarne nadstrešnice?

Think green - gremet solar

DA BISTE ZAISTA ZAŠTITILI ŽIVOTNU SREDINU

Razmislite koji je izvor energije vaših električnih automobila. Biti zaista zelen u proizvodnji energije znači imati energetski resurs koji ne proizvodi zagađenje tokom proizvodnje. Solarna energija je energetski resurs sa tom prednošću a solarne nadstrešnice za automobile su najjednostavniji, najpraktičniji i najbrži način za uvođenje solarne energije u vašu kompaniju.

DA BISTE UŠTEDELI NOVAC NA ELEKTRIČNOJ ENERGIJI

Instaliranje solarnog sistema nadstrešnica modernog izgleda ne samo da izgleda izuzetno, već pokazuje očiglednu posvećenost održivosti, pozitivan doprinos zajednici i istinsku brigu za životnu sredinu, a sve to istovremeno stvarajući energiju koja će doneti ili uštedeti novac.

DA POKAŽETE INTEGRITET I VREDNOSTI KOMPANIJE

Sa solarnim nadstrešnicama sami proizvodite električnu energiju i štedite na potrošnji energije koju plaćate. Početna investicija će se isplatiti za samo 10 godina a nakon toga ste samo u dobitku. Ukoliko u tu kalkulaciju uključimo i subvencije države koje su sve dostupnije ovo ulaganje je još racionalnije.

Solarne nadstresnice - Gremet solar valjevo

KAKO mi to radimo

PRAKTIČNA I BRZA INSTALACIJA

Izrada i postavljanje solarnih nadstrešnica jedna je od naših glavnih ekspertiza. Koristimo postojeće parking mesto i pretvaramo ga u savremeni samoodrživi sistem koji proizvodi energiju za vašu zgradu i električne automobile.

BEZ GRAĐEVINSKIH DOZVOLA

Ne morate brinuti o dugim administrativnim procedurama jer vam nije potrebna građevinska dozvola za postavljanje solarnih nadstrešnica.

POTREBNO JE SAMO MESEC DANA DA SE PARKIRALIŠTE MODERNIZUJE I DA VAŠA BUDUĆNOST ZAISTA POSTANE „ZELENA“